Jag fick punktering

Jag fick punktering

Jag fick punktering på höger bakdäck. Det var en spik jag hade kört över och jag fick hjälp av däckverkstad att laga däcket. Jag hade tur som hittade en däckverkstad i Alingsås som fanns i närheten och att de kunde hjälpa mig med så kort varsel. Det var första gången jag fick punktering och jag visste inte vad jag skulle göra. Eftersom jag är helt otekniskt lagd ringde jag min kille och han kom och satte på ett reservhjul. Det var tur att han kunde sätta på hjulet för jag hade aldrig klarat det trots att det låg i bagageluckan med en instruktion om hur man skulle göra. Trots att jag läste instruktionen så fattade jag ingenting men min kille fick på däcket på några minuter och så gick färden till denna däckverkstad. Det var tur att det gick laga däcket för det var inte längesedan jag köpte nya däck och det var ju inte alls slitet. Jag minns att jag betalade ungefär 6000 kronor för fyra däck så det är ju 1500 kronor per däck. Däckrenoveringen kostade inte mycket och jag fick vänta medan de lagade däcket och det tog väl 20 minuter så var det klart. Jag fick dessutom rätt till en liten rabatt då det var första gången jag besökte denna däckverkstad.

Det var väldigt bra kundservice och att de kan hjälpa till med en gång ger dem ett extra plus i kanten. Jag kan definitivt rekommendera denna däckverkstad till alla. Jag skulle absolut besöka denna däckverkstad igen, både för reparationer samt om jag skulle behöva köpa nya däck. Men nya däck behöver jag inte köpa på länge men nästa gång det behövs så vet jag var jag ska köpa dem. Det var några ord från mig om det här företaget som jag vill att ni alla ska känna till.


Kommentarer är stängda.