Få hjälp med transport i Sollefteå

Få hjälp med transport i Sollefteå

Det var en smällkall vinternatt när jag fick motorstopp på en landsväg ett par mil utanför Sollefteå och som tur var hade mobilen täckning så jag kunde ringa efter hjälp. Jag behövde inte vänta länge innan hjälpen kom och det är ett företag som arbetar med transport i Sollefteå men även bärgning och du kan läsa mer om det här företaget här. Han som hämtade mig tog bilen på flaket och jag satte mig i förarhytten tillsammans med föraren. Transportbilschauffören var riktigt vänlig och vi pratade om allt möjligt och trots att det var mitt i natten var jag inte trött.

Det blev så att bilen lämnades utanför en verkstad men eftersom den var stängd vågade jag inte lämna den olåst med nycklarna i. Det var ingen idé att lägga sig när jag kom hem för klockan hade blivit 5 och klockan 7 öppnade verkstaden och min tjej körde mig dit så jag kunde lämna nycklarna och dagen efter var bilen reparerad. Man vet aldrig när det händer, det vill säga när ens bil lägger av, och då är det förstås viktigt att man kan få hjälp med transport så att man kommer hem och att bilen bärgas och just det här företaget visste jag om som tur var tack vare att en vän vänt sig till dem och jag kom ihåg vad företaget hette så jag kunde googla och på så vis hitta deras telefonnummer. Det kostade en del men det gick på min försäkring och man förstår ju att ingen kan jobba gratis. Det slutade väl men jag vågar inte tänka på vad som skett om mobilen inte haft täckning för det var minst en mil till närmsta bebyggelse och att ge sig ut mitt i natten i kylan kan vara farligt. Det var allt för det här inlägget!


Kommentarer är stängda.