Vänersborgs bästa loppis

Vänersborgs bästa loppis

Efter skilsmässan var det många saker som jag var tvingad att ordna. Jag fick tag på en mysig lägenhet men problemet var ju bara vad jag skulle inreda den med för grejer. Min före detta fru fick bo kvar i huset och hon behöll möbler och husgeråd. Jag har fått skaffa nya grejer och för att det inte skulle bli så dyrt så bestämde jag att jag enbart skulle handla på second hand och loppisar. I dag ska jag skriva om en loppis i Vänersborg där jag har köpt många prisvärda och bra saker som är bra att ha. Det är Vassvikens Gammalt & Nytt som jag har handlat de flesta prylarna av och allt som jag har köpt där har varit billigt. Jag har fått otroligt mycket för pengarna och dessutom har jag varit klimatsmart då gamla saker har fått nytt liv hemma hos mig. Jag har fått en hel servis för bara ett par hundralappar, och även ett köksbord och fyra stolar har jag hittat till en bråkdel av priset mot om jag köpt nytt. Jag har fått en hemtrevlig lägenhet som nu är fullt utrustad och allt som allt har jag spenderat högt 5000 kronor. Vassvikens Gammalt & Nytt är inte bara en loppis i Vänersborg eftersom detta är en loppis som åker runt till olika städer och orter och då tar med sig delar av sortimentet. Visst har de en fysisk butik borta i Ånimskog, men alla har ju inte bil och kan ta sig dit. Som en riktigt finfin service till sina kunder tar alltså ägaren till Vassvikens Gammalt & Nytt med sig prylar och åker runt och besöker olika städer så att så många som möjligt ska ha möjlighet att göra riktigt bra fynd.  


Kommentarer är stängda.