Någon gång ska vi på massage

Någon gång ska vi på massage

Morsning korsning bloggen! Fredag och nu är det banne mig inte många minuter kvar tills dess att jag tar några veckors ledighet och som det ska firas idag. Frugan ska iväg på massage i eftermiddag och sen skulle hon träffa några kompisar, så det är fritt fram för mig att kunna bjuda hem grabbarna och spela lite poker. Först tänkte jag faktiskt följa med min fru på massage men jag ångrade mig sedan när jag insåg att jag var tvungen till att ta mig ut till Kungälv och hem därifrån på egen hand, då stannar jag hellre hemma och umgås med mina kompisar. Min fru har haft semester hela veckan och har tjatat väldigt mycket om att vi ska gå på massage. Det kommer jag givetvis att göra men jag tänker att det får bli vid ett senare tillfälle och kanske efter något jobbigt träningspass eller liknande så att man verkligen känner hur kroppen får slappnar av. Jag har aldrig någonsin gått till någon massagesalong eller liknande för att få en behandling, så jag ser faktiskt fram emot det. Nej nu måste jag bara få prata lite om att jag äntligen har fått semester, det känns så himla skönt. Efter många månaders slit och mycket övertimmar så kan jag säga att jag verkligen förtjänar den här ledigheten och som jag ska njuta av den. Jag kommer röra mig i Göteborgsområdet under hela semestern, kanske att det blir några utflykter upp mot Bohuslän eller neråt mot Varberg. Vi har ju faktiskt en sommarstuga nere på kusten som vi väldigt sällan nyttjar, men det beror ju på att vi har havet nära oss där vi bor nu. Så stugan är uthyrd mestadels och det ger faktiskt ganska bra med pengar de här månaderna ska ni veta. Nu packar jag ihop mina saker och lämnar det här bygget för några veckor, trevlig fredag!


Kommentarer är stängda.