Fredagslyx med massage

Fredagslyx med massage

God dag alla läsare! Ännu en dag med strålande sol över Gällivare, sommaren här uppe är verkligen oslagbar. Det är inte heller vilken dag som helst utan det är den absolut bästa dagen på hela veckan, nämligen fredag. På dagens schema står det lyx, jag och min väninna ska passa på att unna oss rejält idag. Efter jobbet blir jag upphämtad och då ska vi åka på massage, det gäller att inleda helgen på bästa sätt och massage är verkligen den bästa möjliga starten efter en lång arbetsvecka. Efter massage ska vi åka in mot centrum och sätta oss på en uteservering, antagligen kommer det bli en fin bit mat och något smarrigt i glaset till det. Sen tar vi resten av kvällen som det kommer, men jag misstänker att det kommer bli relativt sent ikväll. Jag vet inte när jag var ute på stan senast och bara njöt av att det äntligen var helg, så därför känns det väldigt lägligt idag att få en härlig kväll präglad av lyx. Få unna sig lite så att man har kraft och glädje kvar för att nästa vecka köra järnet och sen ta semester, det är väldigt nära nu måste jag säga och jag längtar som bara den efter att kunna njuta av sovmornar och sena kvällar på balkongen. Semester innebär en sån frihet som är helt underbar, känslan av att kunna göra precis vad man vill är i princip oslagbar. Som ni märker så är det kanske inte bara dagens trevligheter som jag ser framemot utan lite ledighet är något som jag längtar efter också. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man säga och så är det väl verkligen i det här fallet. Nu vill jag passa på att önska er alla en trevlig helg, hoppas ni har lika bra väder som oss här uppe i Gällivare!  


Kommentarer är stängda.